2012. február 22., szerda

Tavaszi megújulás a stúdióban

Hosszú tervezgetés és várakozás után végre új helyet kap a stúdióm! Továbbra is a lakás részeként, de már külön bejárattal, szeparáltan lesz elérhető.

Még zajlanak a tervek előkészületei, a munkálatok el sem kezdődtek igazán, de már izgatottan keresgélek a berendezéshez szükséges bútorok között. A stílus teljesen vidékies, a helynek megfelelően, a környezethez igazodva növényekkel és egyáltalán nem iskolajelleggel.

És hogy mire lesz szükségünk? Elsősorban figyelemre és tudásvágyra, no meg asztalra, székekre, szekrénykékre, polcokra, és egy puha szőnyegre, meg hát némi fűtésre, amit szintén ki kell még alakítani.

Nem járom ám gondterhelten és tanácstalankodva a bútorüzleteket, egy egyszerű és bevált módszerrel dolgozom, innen válogatok: bútor http://epitkezes-otthon.teszvesz.hu/butor/index_c51.html . Jó pár év alatt gyakorlatilag az egész lakásunkat innen rendeztem be, és mivel konkrét elképzeléseim vannak a bútorok minőségének, márkájának tekintetében, nagy valószínűség szerint ez alkalommal sem fogok zsákbamacskát vásárolni.

Fűtés. Hű, számomra ez lesz a legembertpróbálóbb! De már nézelődöm itt:  cserépkályha http://epitkezesotthon.teszvesz.hu/epitkezes_felujitas/epuletgepeszet_hutes_futes/cserepkalyha_kandallo/index_c4003.html  . E téren nem vagyok túl járatos, bárki elláthat ötletekkel, mert bár most a tavasz kopogtat, és követi a nyár, de nem szeretnék majd fagyos telet a helyiségen belül.

Bízom benne, hogy nem gördülnek elénk akadályok, amik hátráltatják a munkát. Célom, hogy ilyen körülmények között sokkal nagyobb kedvünk legyen nyelvet tanulni, és hogy amikor csak lehet, mosolyogjunk.


Ez a bejegyzés a TeszVesz blogger versenyén indul: www.teszvesz.hu/bloggerverseny
Jelentkezz Te is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése